Hår 40+

Hår 40+

Hår 40+. Jeg husker godt at jeg tenkte som tyve-åring, at det dummeste damer på 40+ gjorde var å klippe seg kort. Jeg så på det som den ultimate snarvei til kjerring-look.

Hår 40+

I dag når jeg har rundet 45 så har jeg et noe mer avansert syn på hår, og i takt med at min egen manke stadig blir tørrere så er kort-kort hår under løpende vurdering.

Hår 40+
Noen kler jo alt, og det er klart at er du født med et utseende som Charlize Theron så kler du både kort og langt hår  like godt.

Hår 40+

En frisyre som veldig mange kler er bob. Bob kan du se i utallige varianter, men selv liker jeg best den boben som er lang foran. Jeg synes nesten dette er en av de aller kuleste frisyrene man kan ha, en bob som går til skuldrene med litt lenger foran enn bak.

Hår 40+

Så har du denne filmstjerne-looken som mange prøver seg på. Du skal ha veldig fint og sunt hår for å kunne ha så langt hår som 40+. 

Jennifer Aniston Honored On The Hollywood Walk Of Fame

Jennifer Aniston har jo vært fin på håret i år-tier vil mange mene. Og hvorfor synes vi det egentlig? Hemmeligheten  ligger kanskje i at hun er  blond, men ikke for blond, og det appellerer til mange. Særlig når du har bikket 40 så bør du vurdere graden av blond. Det bør ikke være jo blondere jo bedre som gjelder nå. Vil du går for skikkelig blond, så er max-lengden på håret ned til skuldrene. Langt flagrende blond-bleket hår er forbeholdt Timotei-jenta, de under 40 og svenske Hollywood-fruer.

hår 40+

Både Sarah Jessica Parker og Elle Mc Pherson har skjønt dette med hår. De har nok god hjelp, men noe sier meg at de kan det selv også. Dette med blondere foran og i lengdene og mørk i bunn er et supert opplegg for 40+. Mange begynner å få grå hår, og om du ikke ønsker å hive deg på “The Grey Hair trend” riktig enda, så er det enkelt å farge ettervekst selv om du velger denne varianten av mørk blond innerst og lysere lengder. Da holder det å gå til frisøren og fylle på farge overalt annenhver måned. Det er veldig enkelt å farge ettervekst selv, så ikke la deg selv gå i den fella og tro at ingen ser den grå-stripede etterveksten din. Alle ser det.

Hair 40+

Denne grå manken synes jeg er bare lekker. Det blir next step.

Se mer her: http://topmodeo.blogspot.no/2015/03/grey-hair-is-top-trend-for-2015.html

elle-m-477323 

 

 

   Photos: Pinterest.